Izotóniás ital

Miben lehet a segítségünkre egy izotóniás ital?

Sportolóként kiemelkedően fontos a megfelelő állóképesség és a rendes folyadékellátottság. Nagyon sokan ott hibáznak, hogy olyan minőségű italokat fogyasztanak, melyek nem töltenek el hidratáltsággal. Mégis miért probléma ez, miért mondható el, hogy sportolóként nagyban befolyásolja az eredményeinket és a teljesítményünket az, hogy mit iszunk meg?

Mi az az izotóniás ital?

Egy olyan különleges összetételű ital, melynek segítségével különleges energiaszintre és hidratáltságra tehetünk szert. Ha futni vagy úszni kellene, akkor rendlívül fontos, hogy minél hamarabb minél több energiát legyünk képesek felszabadítani: pontosan ebben lehet segítségünkre egy jó izotóniás ital.

A legelterjedtebb energiapótlók közé tartozik. Ha szeretnénk ilyet vásárolni – akár webáruházból – akkor a Nutri8 izotóniás ital kínálatát tudjuk ajánlani minden sportoló figyelmébe.

Miért érdemes ilyen italt rendszeresen fogyasztani?

Azért, mert az ásványi anyagok, szénhidrátok pótlása így lehetséges. Szénhidrát nélkül nincs valódi sportolói teljesítmény – hiszen, a hirtelen energiafelszabadulásért a szénhidrát raktáraink a felelősek.

Milyen kiszerelésben lehet kapni őket?

Természetesen többféle kiszerelés is létezik. Lehet akár kész italként is vásárolni, de a leggyakoribb a por alapú készítmény, melyet nekünk kell feloldani az elkészítési útmutatók szerint. Nem bonyolult: csak langyos vízre lesz szükségünk, és egy jó keverőpohárra.

Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Az ár nagyon ingadozó a piacon, egy jó izotóniás italpor készlet ára nagyjából 3-4000 Ft-nál kezdődik, a legjobb tápszerek akár 10.000 Ft-ig is felmehetnek árban. A tömegtől is sok minden függ, mondjuk egy 5 kg-os kiszerelés sok hónapra elegendő, viszont ennek az ára is magasabb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.