Kellemes bűvészmutatványok – melyeken Te is meg fogsz lepődni!

Ha szeretnénk igazán jót nevetni, akkor arra van szükség, hogy valami megnevettessen minket. Sokan számítógépes játékokkal játszanak, mások vicces videókat néznek, vagy vicceket mesélnek: ezen szórakozás talán legjobb formája mégis a bűvészmutatvány.

Régen is nagy hagyománya volt, és ma is: rengeteg cég, vállalat hív bűvészt, hogy a csapatot megnevettesse a mutatvány idején. Nekünk is érdemes ezen elgondolkodni – előtte azonban érdemes lehet pár kérdést letisztázni.

Mi az a bűvészmutatvány?

A bűvészmutatvány egy olyan fellépés, amely arra hivatott, hogy az emberekben csodálatot keltsen. Olyan mozdulatok és trükkök vannak benne, melyek arra valók, hogy elkápráztassanak: persze mindig van valami megoldás rájuk, de elsőre hihetetlen csodának tűnnek. Ezeket előre megtervezni és begyakorolni, bemutatni: ezek azok, amelyeket minden bűvész imád.

Mennyibe kerül?

Az ára körülbelül 150.000 Ft egy fél órás mutatványért, de vannak e feletti és ez alatti árak is. Minden attól függ, hogy a szakember mennyire ismert, milyen díjakat nyert, és hogy mennyire jók a műsorai. A jó bűvészeket megbecsüli a társadalom, és rengeteg helyre hívják őket szórakoztatni az embereket. Az igazán drága bűvészek mutatványdíja akár egymillió forint is lehet.

Milyen típusú műsorok vannak?

Minden mutatvány a nézőközönséghez igazodik, ezeket előre érdemes letisztázni. Kik ezek az emberek? Mit szeretnének látni, milyen beállítottságú személyek? Lehet, hogy a gyerekviccek nem annyira jönnek be nekik, de az is elképzelhető, hogy a komolyabb bűvészet lenne az ő műfajuk.

Ajánló – Bűvész Betyár Csabi honlapja